barslecht - het weblog

Waar is die kerstman?

Door Mao rond 11-06-2006 12:14:27

Die Nederlandsche Mannschaft wint de pot maar weer en verslaat daarmee het massagraf. De kerstman was behaard, maar niet te zien (ook niet gek met al die hitte) en sporadisch werd er waarempel ook nog eventjes gevoetbalt, in die sauna. Nu denken jullie, die Mao komt iets interessants melden. Nee dus. Oh wacht, het staat 1-0 voor Portugal: tiefus. Het is weer duidelijk, tijd voor een demografische dictatuur.

Overigens zijn de Duitsers tussen al dat voetbal geweld even ongezien de grootste doofpot-affaire van de geschiedenis te showen op NL TV. Ik noem: MTV, Pimp my Fahrrad. U merkt het, er is niets te vertellen, behalve deze extra reden om die gouwe cup mee te nemen. Daarom wens ik u een goede nacht. Veel plezier in je kliniek/op de oranjecamping. Zellufde. Voor die mensen die geen voetballiefhebbers zijn: sterf zacht, het is weer zomer, grootste tijd voor de vergrijzing om de rollator aan de kant te zetten en zachtjes het licht te dimmen.

Copyright © 2004-2010 barslecht. Alle rechten voorbehouden. Dat en je moeder is kut.