barslecht - het weblog

Mao meldt zich

Door Mao rond 30-05-2006 05:16:15

Ik ben Mao. Zoals Zedong maar dan flexer, genuanceerder, meer geïntegreerd. Zoals Jacques Brel die een falafelbar onderhoudt. U begrijpt, dit is een serieuze zaak. Niets is meer onontbeerlijk dan een Franse chanson op een bedding van een zielenvermurwende regendag, tijdens een decadente lunch met chauvinistisch erfgoed en tevens collectieve grappentap André van Duin. Daar heb je het maar mee te doen, als je later oud bent, m’n kind. Behoorlijk wat uit te leggen heb je dan. Ik zal eens wat zeggen over Nederland. Want ik ben hier toch om over Nederland te ouwehoeren.

Vandaag in AD uitgebreid aandacht voor de NVD en vereniging MARTIJN (die pedofilie bespreekbaar en bovenal uitvoerbaar wil maken). Ik zal eens wat zeggen over Martijn. Martijn is een orchidee meets Vicky Pollard. Stijf van de crack, nog in staat zijn baby voor een cd van Westlife te verruilen en ondertussen continu in een ongezien tempo in monoloog met anderen. Om maar te verhullen wat iedereen al lang ziet, namelijk: Martijn, je bent een pedofiel. Dat weet Martijn wel, maar Martijn wil liever legaal en met toestemming (van overheid en kind) ongezien kinderen kidnappen en stelselmatig misbruiken. Want dat is cool. Verder is discriminanten ook helemaal in. Net als kinderpeurno en prostitueren met twaalfjarigen. Meer vrijtijd vrijheid voor de pedofielen kids dus. Hulde, ofwel lekker dieken op je nulde. Vooral stemmen en laat die douchekop maar in de lege badkuip vallen. Of haal uw kinderen binnen, voor een of andere stijlloze anarchist er met je boefje vandoor schiet. Dat is wat er van Nederland en zijn democratie geworden is.

Copyright © 2004-2010 barslecht. Alle rechten voorbehouden. Dat en je moeder is kut.