barslecht - het weblog

Niet tokken, ophokken!

Door Mao rond 02-03-2006 18:50:07

Het was een grote babylonische spraakverwarring: H5N1, wat een ongeziene kutkippen en katten. Die vliegen maar enzo, of niet natuurlijk en allemaal ongezien gedoe met veren en eieren en alles wat: niet te eten. Een rotte appel in de mand maakt de gehele vrucht tot schand. Uuva uvam videndo varia fit, oftewel. Ja, ja, u kent het: gastarbeiders, hier, daar: poolse Anouschka’s en Russische stokers als Petrov die dagelijks nog de vodka helen hoewel ze geen been vinden in de Neerlandsche markt. Het is een vicueuze cirkel. Geinfecteerde poesjeskatten pakken hun biezen en zeggen boe noch ba tegen een loopje naar het oostblok. Vrije grenzen, ze zouden die lui eens hun broek moeten opbinden, want binnen de kortste keren zitten wij in de piepzak en roken wij allen een lelijke pijp van de hostelgangers van Tarrentino. Die gasten die dit bedacht hebben zijn plompverloren. Piano aan dus bij de protectiedienst en ontkennen maar die kippenhoest. Het is een race tegen het achterwerk van de rampfetisjisten die het briljante opzetje van Pontius naar Pilatus stuurden. H5N1, hoera, ophouden met tokken en ophokken die händel. En nu maar weer pizza’s bakken.

Copyright © 2004-2010 barslecht. Alle rechten voorbehouden. Dat en je moeder is kut.