barslecht - het weblog

Bomen zijn relaxt 2

Door Mao rond 10-01-2006 22:26:25

De boomknuffelaars zijn dan eindelijk definitief uit het Schinveld bos. En wat was het weer een mooi evenement! Vanaf zondag is de politie begonnen met het ontruimen van de relschoppers. Boomhutbewoners en wortellievenden werden reeds spoedig naar het bureau gedeporteerd, maar niet alle boefjes waren voor een kat te vangen.

Gisteren werd al een tiet actievoerders ongezien afgevoerd door de pliesie, nadat ze door eigen smeekbeden waren losgemaakt. Dit nadat eerder ook al de eerste boomaap werd ontruimt. Niet met blauwe plekken, maar onderkoeld onder een deken met de ambulance.

Een aantal andere slimmerds deden ook gezellig mee. Zij bouwden eveneens boomhutten en ‘onderhandelden’ hard over 20 hele meters, die over de hele lengte niet gekapt zouden worden wanneer zij zich dan zouden overgeven. Groenfront meld echter niet, dat deze bedoelde 20 meter en de vuige onderhandelaars zich buiten het te kappen gebied bevonden... Goed werk. Lekker pappen en nat houden met wat noodzakelijke propaganda dus. Heerlijk, daar staan wij immers voor!

Een echte kuilengraver had zich geoutilleerd met helm in een schacht ook al dagenlang verschanst, maar is dan nu ook eindelijk door de ME bij zinnen gebracht. Ook mensen met voet (annex intellect) in een blok beton waren het na een paar dagen wel zat. Toen zij voor het oog van de camera nog even gingen poseren werden zij inclusief journalist opgepakt door een verassingsaanval van een zooitje ME’ers. Het is te betwijfelen, wat hier van waar is uiteraard. Eerder rapporteerden de koala’s ook al over door de ME gekaapte dekens. Op TV leek het er toch meer op dat laatstgenoemden deze juist uitdeelden aan de actievoerders.

Knuffelen met contraditie, het blijft een heerlijk goed.

Copyright © 2004-2010 barslecht. Alle rechten voorbehouden. Dat en je moeder is kut.