barslecht - het weblog

Man uit duizenden

Door Mao rond 06-12-2005 18:53:55

Hij was zo’n man uit duizenden. Overdag een zakenintermediair, zo’n partial entertaining substitute: een energiser, een coöperative understanding succeeder, partial planning adviser, zo’n good will seems to test the penny’s-addict. Op een casual day had deze man flink wat te levellen en te reorganisen. Levellen met de colleges over the financial understanding of bisnis ko-opperatiefs tijdens lunchtime, ’s ochtends ongezien even breakfasten met de plaatselijke kasplant en ’s avonds een regonizing bisnisriletionsjip met een geschaafd Cesar saladje annex fnuikende dressing.

’s Nachts online googelend als mediahorny sosjalizer terwijl levellend met riletionsjips from forrin cuntries, onderwijl bespiedend of zijn naam niet ergens op een retro-siteje met medium-stijlsjeet verschijnen zou. ’s Anderdaags pleasde deze partner zijn upperboss met een extra-diverted franchise aanbod aan hatemails.

Hij was zo’n man uit duizenden. Overdag een zakenintermediar, zo’n partial entertaining substitute: een energiser, een coöperative understanding succeeder, partial planning adviser, zo’n good will seems to test the penny’s-addict. Zijn baas was als een diaper, maar toch was JP’s tong altijd dezelfde kleur.

Copyright © 2004-2010 barslecht. Alle rechten voorbehouden. Dat en je moeder is kut.