barslecht - het weblog

Steek die referenda in je hol

Door Mao rond 07-06-2005 19:43:14

Gadverdamme, ik ben het wel een partij zat met al dat kortzichtige geouwehoer over die referenda. Kotsmisselijk wordt ik er van. Blijkbaar kan Nederland niet volwassen op een poll reageren, maar moet men gelijk weer verhit lopen stieren over kaalgeplukte commentaren en achterhaalde koeien. “Kijk eens Piet wat ik kan. Ik kan “neen” stemmen, ha-ha! Eindelijk JP in zijn hemd. Eindelijk de macht bij het volk na zoveel jaren. Ik zal ze eens een lesje leren!” Meneer in kwestie vergeet dat de beoogde hogere heren in Den Haag niet als Jan een stel kwade communistenlovers zijn, maar de vertegenwoordigers van het volk. Pardon, u heeft hen gekozen om dit soort emotiegeneuq te voorkomen. Zodat er gehandeld kan worden vanuit rationalisatie, niet vanuit de gedachtegangen van een schizofrene Maoïst. En nu wil u nog meer referenda in de tent? Over het kabinet, over de gulden? Hou toch uw kop, alstublieft. U bent al dom genoeg. Expres hebben we de macht afgestaan om dit domme gelul te vermeiden: en nu schreeuwt iedereen maar op hoge poten dingen als: “Eindelijk inspraak. Eindelijk wordt het volk eens gehoord!” Op een schaal van 1 tot 10, hoe godonterend dom ben je dan? Als je zo graag het zielige mongooltje wil spelen van je eigen stompzinnigheid (het was toch u, die Balkie II een kans gaf, niet ik?), ga je maar verhuizen, maar al dat populistische gezwets hebben we nu wel weer begrepen. U heeft me genoeg verveelt met uw gesnotter. U kunt gaan, ja? Straks krijgen we zeker een referendum over het referendum? “Ik denk, ik denk.” Gadverdamme Nederland, u heeft genoeg gedacht. Tijd om de bek te dichten. Ja, steek al dat gelul maar in uw hol, ik ben er klaar mee.

Copyright © 2004-2010 barslecht. Alle rechten voorbehouden. Dat en je moeder is kut.