barslecht - het weblog

Pedo’s kijken ook jeugdjournaal

Door Mao rond 08-06-2005 23:14:34

De knusse chatbox van het jeugdjournaal is eindelijk passé, want door wat ontspoorde neuqjunks die uit waren op geyle bReEzAh-kinders en seksuele gesprekken met de kleine mukkies, hebben ze er even geen zin meer in. De chat is gesloten na klachten van verontruste ouders en opgewonden kinderen, die ome Henk ineens van een hele andere kant zagen. De pedo’s zaten namelijk ongegeneerd lekker naakt te cammen met de kleine guppies en da’s natuurlijk niet kies als je als puist zit te checken welke diersoort er nu weer naar de tyfus gaat. Of zoals het Jeugdjournaal zelf even meld (ja, je krijgt er natuurlijk meteen een stukje zelfontplooiing en voorlichting bij): “Er zijn zelfs heel vervelende dingen gebeurd. Zo heeft een volwassen man via een webcam zijn piemel laten zien aan een meisje dat hij via onze chat had leren kennen. Wij vinden dit natuurlijk ontzettend vervelend.” In het kader van: geef me die details. Er is trouwens sowieso geen een forum van de publieke omroep dat fatsoenlijke onderwerpen aansnijdt. Ook op andere websites zijn ongeziene pedofielen helemaal hot en als wratten van de maatschappij vervormen ze het tere kinderzieltje van je buurmeisje, die nog even snel tussen de geyle neuqsex door checkt welke baardaap ze nu weer moet redden met haar centjes.

Copyright © 2004-2010 barslecht. Alle rechten voorbehouden. Dat en je moeder is kut.