barslecht - het weblog

Pedofiel zonder neuqsex

Door Mao rond 14-06-2005 10:23:53

De immer onvolprezen Wacko Jacko houdt veel van kleine kinderjongetjes, maar niet zoveel en geconcentreerd als de goegemeente misschien wel dacht. Tenminste, zo was het verassende oordeel van de twaalfkoppige jury. 8 vrouwen en 4 mannen (toch opvallend dat bijna alle nieuwszenders de seksen van de leden ongezien verwisselden. Hoezo emancipatie?) hebben maar even besloten dat de King of Pop lekker de King of Pop blijft, in plaats van een Homo Alone in de Abub Graib. Hij mocht dan gezellig met een puist in z’n bed liggen moonwalken, maar hem druiven voeren en ongezien misbruiken, nee dat heeft onze kinderlikker nooit gedaan. Eindelijk dat circus weer voorbij, met al die pedo’s en dat gefiel. Het is maar waar je je geld aan wilt besteden.

Copyright © 2004-2010 barslecht. Alle rechten voorbehouden. Dat en je moeder is kut.