barslecht - het weblog

En nog meer heibel om niets

Door Mao rond 08-06-2005 23:45:17

Eindelijk hebben de christenhonden hebben weer een ongezien ouwehoer-item. Ze begonnen zich al af te vragen of ze niet maar met pension moesten gaan, of bedelmonnik worden in urban 020, maar neen hoor. De rolator is weer opgepakt en geoutilleerd met bijbel beginnen ze weer ongezien te propaganderen op het kabinet. Wat is het geval namelijk? “God bestaat niet”. Jawel, het nieuwe program van de RVU is “ronduit blasfemisch” aldus de christenhonden. Ach, sterf alsjeblieft toch eens met dat eindeloze gezeik. Ga je geraniums poetsen. Als je jezelf zo serieus neemt en zo’n stennis gaat schoppen met je jehova’s en je gejezus: dan vraag je er ook om. En als je het kwetsend vind ga je toch lekker je moeder wassen? Stop je d’r gelijk in een aanleunwoning in Nunspeet en kan je met je elitaire theeclubje gaan debatteren over de “ronduit blasfemisch” verwordende samenleving. Maar ga toch eens godverdomme van die tv af met je authentieke parenclub. Ik heb wel wat beters te doen, ja.

Copyright © 2004-2010 barslecht. Alle rechten voorbehouden. Dat en je moeder is kut.