barslecht - het weblog

Wij komkommeren mee

Door Mao rond 11-06-2005 11:34:33

Dames en Heren, de komkommertijd breekt aan, hoezee! Op het nieuws kunnen ze al geen fatsoenlijke items meer bedenken en gaan ze ratelen over een halfzacht albinozwijntje dat zo meteen ongezien door de jachtknaljagerschieters afgeknald gaat worden, ware het niet dat die halve stationsdrol van een Giel Beelen het beestje in een tehuis heeft geschopt. De doorpenetrerende christenen in hun ethanolclubjes in Nunspeet ouwehoeren dus maar door over het schandelijke “God bestaat niet” en zelfs het nieuwsbordeel GeenStijl weet enkel nog door te krukken over Sylvie en haar hersenloze vriend. Het is duidelijk. Zelfs barslecht weet weinig interessants meer te melden, dus dan is het al helemaal niet meer kies. Daarom zullen we voorlopig weer even de weliswaar tijdvullende, maar nutteloze nieuwsflitsen uit het webbeeld destilleren en u als bezoeker enkel nog bombarderen met belangrijke shit en wat ongeremde columns. Ja, wij zijn ook wel aan vakantie toe.

Copyright © 2004-2010 barslecht. Alle rechten voorbehouden. Dat en je moeder is kut.