barslecht - het weblog

Blijf maar festivaltje doen

Door Mao rond 13-06-2005 16:50:57

30 procent van de Europese Leute denkt nog altijd dat de zon lekker om de aarde draait. Iets waar terreurnicht Papa Razi wel tevreden mee zou zijn, maar niet echt up to date met de inmiddels al vierhonderd jaar geleden vergaarde tegenkennis. Ofwel, Europeanen zijn dom als een koe met een verlicht achterwerk. Zo hebben ze ook geen flauw idee over hoe lang het duurt voordat de aarde ongezien om de zon heen gebonjourd is. “Er, een maand ofzo,” vulden ze vertwijfeld in. Toch vind de waarschijnlijk nog dommere commissie dat we weldegelijk intelligent zijn, zelfs na de barslechte referenda. Ofwel, er klopt geen halve drol van die hele test: Nederland zou met 74 procent op 2-na slimst zijn en Zweden kan helemaal het ego bevredigen: zij zijn het meest bekwaam met 79 procent van de vragen oké. Volgens de test dan. Merkwaardig genoeg en wel zeer onverwacht zijn Zuid-Europeanen en Turken de meest domme schepsels van de Europese samenleving. Die laatsten haalde zelfs het allerlaagste uit de kennisquiz. Ach, in ieder geval hebben ze het songfestival nog.

Copyright © 2004-2010 barslecht. Alle rechten voorbehouden. Dat en je moeder is kut.