barslecht - het weblog

Can u beat Q20?

Door Mao rond 07-06-2005 20:57:14

Er bestaan altijd van die verslavende shit. Zo ook Q20, een link apparaat dat in twintig vragen kan uitvinden waar jij aan denkt. Tenminste, als het goed is. Het doel van het spel is dan ook om de computer te slim af te zijn. De echte vraag is echter: raad jij het net zo snel als de technologie? Wie is hier de echte smartass en wie is klaar voor retirement? Mail en win, want heb jij het goede antwoord dan maak je kans op een gloednieuw barslecht concept t-shirt, die hopelijk na de zomer voor iedereen koopbaar zullen zijn. Ze zijn nog niet gedrukt, maar ze worden gegarandeerd barslecht. Wij zijn immers ook niet vies van een dosis zelfexploitatie: barslecht merchandise™ is on its way! Maar even geen geëmmer. Ik zou zeggen: doe uw best. Q20 wist het: nu jij nog.

Weet jij het antwoord al? Mail en verschaf impliciet het antwoord op de vraag of computertechnologie het in de toekomst gaat winnen van menselijke rationalisatie. Het is aan u.

Copyright © 2004-2010 barslecht. Alle rechten voorbehouden. Dat en je moeder is kut.