Over barslecht

Deze penetrante ochtend is er één uit luttele duizenden, zou een rationaliserende Klaas met geringe hersencapaciteit en bolstaande broekzak weten te melden. Maar neen, ik beweer anders. Dit is immers een ochtend van barslecht. Puur feitelijk gezien zou je kunnen zeggen dat dit een vrij lelijke site is, met weinig inhoud. Ja, dat laatste zal nooit veranderen. Het tart mensen natuurlijk hard en dat is mooi. Het is immers onze doelstelling om ongenuanceerde bagger te laten schitteren op het net, door een tiet geld op de ICT-tafel te tiefen en vervolgens een mooi domein neer te plaatsen waar iedereen zich in afzienbare tijd van zal distantiëren.

Maar, enfin. Maak kennis met het beluste brein van barslecht, ofwel met de euforie van de twee social retards die bij gebrek aan beter vertier barslecht proberen te scheppen tot wat het waarschijnlijk nooit zal worden; een barslechte, wrede site, met veel satire, onzin, kritiek en dergelijk fervent geknoei.

Secties

Aangezien barslecht onoverzichtelijk zou worden (en lastig om binnen te halen) als we alles op één pagina zouden plempen hebben we het ‘overzichtelijk’ verdeeld over meerdere secties. Zo is er een zuigend weblog (meer informatie). barslecht levert ook geschiedkundig relevante krantenkoppen (betreffende de afgelopen honderd jaar) en doet soms wat projecten om de mensheid te tarten.

Verder willen we nog even wijzen op onze “oeps, er ging iets fout”-pagina’s. Zo hebben wij een speciale pagina voor onbevoegden, ongewensten (het verschil met de voorgaande heeft te maken met HTTP, breek er je hoofd niet over), sukkels en mensen zonder geluk.

Copyright © 2004-2010 barslecht. Alle rechten voorbehouden. Dat en je moeder is kut.