Ondersteuning

Op het moment dat een website online staat beginnen de problemen. Uiteraard vinden een paar mensen het geweldig, maar er zijn altijd die mierenneukers die vinden dat er iets niet goed werkt. Speciaal voor deze, van de samenleving gedistantieerde, mensen heeft barslecht een pagina opgezet over ondersteuning.

Waar het eigenlijk op neerkomt, is dat als u de website visueel op dezelfde manier wilt ervaren als wij u Firefox (Firefox NL) zult moeten downloaden. Alvast bedankt.

Iets uitgebreider

Voor de mensen die iets meer diepte in het verhaal willen zien, hier de iets langere beschrijving. Aangezien we graag willen dat de gehele samenleving, inclusief gehandicapten, van onze grappen kunnen genieten is onze site opgezet volgens een aantal specificaties. Zo voldoet deze website aan de eisen van de HTML 4.01 specificatie (Nederlandse vertaling HTML 4.01) van 24 december 1999. Uiteraard valideren we niet alleen, maar gebruiken we ook de markup op een semantisch verantwoorde wijze.

Verder maken we gebruik van de CSS 2.1 kandidaat specificatie (geen Nederlandse vertaling beschikbaar) om ervoor te zorgen dat al onze documenten er goed uitzien in visueel geori├źnteerde webbrowsers, zoals Firefox.

Copyright ┬ę 2004-2010 barslecht. Alle rechten voorbehouden. Dat en je moeder is kut.